Solution Architect Interactie, Apeldoorn

Voor onze opdrachtgever in Apeldoorn zijn we op zoek naar een

Solution Architect Interactie

Startdatum: 08-04-2019
Einddatum: 31-12-2019 met mogelijkheid tot verlenging
Inzet: 36 uur

OPDRACHT
Ten behoeve van de ontwikkeling van het nieuwe generieke portaal Belastingdienst bestaat behoefte aan een Solutions Architect Interactie. Als Solution Architect maak je onderdeel uit van een Design Team. Het Design team vertaalt de behoefte van de klant (gedefinieerd in een Low Level Business Case) naar oplossingen die gerealiseerd kunnen worden door één of meer realisatie teams. Er wordt gewerkt met een aanpak die gebaseerd is op Design Thinking en Agile. De Solution Architect is verantwoordelijk voor het beschrijven en afstemmen van een maakbare
technische oplossing op basis van diensten van verschillende COE's/teams over organisatie onderdelen heen. Binnen het Design is de Solution Architect mede bepalend voor het definiëren van de technische beperkingen c.q. mogelijkheden waarbinnen het Design wordt opgesteld. Je werkt nauw samen met collega's uit de business, de lead architect Kantoor en de Design Authorities van de verschillende Centers of Excellence, zoals Digital Experience, Webdevelopment en Gegevensontsluiting.

Binnen het CoE Digital Experience wordt gewerkt aan de vernieuwing van de websites, en de interactie met burgers en bedrijven. Daarnaast wordt gebouwd aan een portaal voor medewerkers, waardoor het werk in één omgeving bij elkaar komt. Deze ontwikkelingen worden gedaan met moderne middelen zoals portaaltechnologie, HTML5, CSS en API’s.
Je werk doe je in teamverband, waarin je communicatief en professioneel vaardig functioneert, en ook in een zelfstandige positie, waarin je leunt op je oplossingsgerichtheid en analytisch vermogen. Een hechte samenwerking met gebruikers en praktische oplossingen als uitgangspunt vormen de basis van ons werk.

EISEN
Aantoonbare kennis van en ervaring met het oplossen van complexe ITvraagstukken in multidisciplinair verband in een complexe omgeving.
Aantoonbare kennis van en ervaring met moderne interactieconcepten en omgevingen.
Aantoonbare kennis van en ervaring met Design Thinking.
Ervaring met alle fases in een ontwikkelproces en je hebt aantoonbare ervaring in die ontwikkeltrajecten: je kent de samenhang tussen de business, technologie, informatie- en IT-architectuur.
Ervaring met het werken in een agile omgeving en met Agile Architectuur.

WENSEN
Organisatiesensitiviteit.
Resultaatgerichtheid.
Overtuigingskracht.

KENNIS
Kennis van HTML5, CSS3, javascript-frameworks als Angular, React en
JQuery, en het gebruik van restfull API’s
Ervaring met IBM Portal technologie.

Aanbieding van CV en onder vermelding van tarief dienen uiterlijk 20 maart om 12 uur in ons bezit te zijn.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Harvey Nash B.V.
contactpersoon:
Lotte Nijhuis
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Apeldoorn
provincie:
Gelderland
uurtarief:

start project:
08-04-2019
referentie:
ITC-357036/001
duur opdracht:
9 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
15-03-2019 17:08:20
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures