Technisch Applicatiebeheerder Capaciteitsmanagement, Rotterdam

Voor onze eindklant Stedin is Harvey Nash op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder Capaciteitsmanagement.

Startdatum: 1-2-2023

Einddatum: 30-06-2023 (optie op verlenging mogelijk)

Inzet: 40 uur per week

Standplaats: Blaak, Rotterdam

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen:

De energievoorziening is volop in verandering. Energiebronnen verduurzamen, het energiespeelveld vernieuwd en ook vraag en aanbod is anders dan het ooit geweest is. Kortom, het veilig en betrouwbaar beheren van onze energie infrastructuur is meer en meer afhankelijk van digitalisering. Dit betekent dat we van een traditionele Netbeheerder een ‘High Performance Digital Organisation’ (HPDO) aan het worden zijn. IT speelt daar een cruciale en zelfs leidende rol in. In de verdere digitalisering wordt het sneller leveren van business waarde steeds belangrijker. Daarom werken we bij Stedin IT in Agile teams (DevOps) en volgens het Scaled Agile Framework (SAFe) waarbij we resultaatverantwoordelijkheid hoog in het vaandel hebben.

Om de energietransitie te ondersteunen zijn we hard bezig nieuwe capabilities te ontwikkelen. Denk hierbij aan nieuwe toepassingen waarmee we de belasting van onze netten berekenen en met de daarmee verkregen inzichten, daadwerkelijk actief energiestromen te sturen. Deze functie bevindt zich in het hart van de nieuwe Digitale Netbeheerder.

Jouw sterke punten. Worden wij blij van.

 • Netrekenen is een belangrijke tooling om de Netstrategische doelstellingen te kunnen behalen. Je staat open voor innovatie en snel kunnen schakelen met nieuwe ontwikkelingen, vanuit de businessgebruikers, maar ook vanuit de leveranciers van de software applicaties en je collega’s van de datateams.
 • Je hebt een goed gevoel voor data en automatisering. Geen enkel systeem werkt in een vacuüm, dus je begrijpt hoe ze samen de waardeketens van Stedin vormen
 • Je hebt interesse in nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het gebied van IT. Het implementeren hiervan maak je je gemakkelijk eigen.
 • Je hebt ervaring met agile scrum, en het liefst in de combinatie van SAFe, DevOps en servicemanagement. Onze oplossingen moeten op deze methodes aansluiten.
 • Je bent vriendelijk en denkt graag mee, je laat je niet met een kluitje in het riet sturen. We werken nauw samen met externe leveranciers, en alleen samen kunnen we hier een succes van maken.
 • Je hebt ervaring met tooling waar de DevOps teams mee werken zoals AzureDevOps, Servicenow, Teams, Sharepoint, Grafana en Cloudhealth
 • Je hebt ervaring met packaging van softwarepakketten, zoals Stedin deze (laat) scripten in het Bedrijfsportaal
 • Je hebt ervaring met Azure-serverbeheer. Als administrator ben je verantwoordelijk voor het beheer van de servers (Windows Server 2016-2019).
 • Je hebt ervaring met het beheer met behulp van license managers en license tooling, zoals CodeMeter
 • Je hebt ervaring met Azure Portal beheer
 • Je hebt ervaring met troubleshooting in een omgeving met technische servers en commerciele applicaties voor eindgebruikers.
 • Je het ervaring met het toepassen van securitybeleid, met name voor datauitwisseling tussen cloudsystemen van leveranciers en cloudsystemen van Stedin (o.a. web application gateway, web application firewall).
 • Je beheerst de Nederlandse taal en Engelse taal.

Een goed team. Daar hoor je bij.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Operations Technology en Telecom. De afdeling bestaat uit ca. 70 medewerkers die werkzaam zijn op het gebied van Energiedistributie, Assetregistratie, Capaciteitsmanagement en Telcom. Stuk voor stuk applicaties die zich in het hart van de digitale netbeheerder bevinden.

Wat ons bindt? De drive om samen te puzzelen en samen tot de beste oplossingen komen. Niet alleen met je eigen team, maar met alle collega’s. Dat is de sfeer bij IT. En heb je een idee? Top. Want initiatief belonen we. Nieuwe technieken proberen we samen uit. En reken maar dat we onze successen goed vieren. Want waar we hard werken, lachen we ook hard!Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Harvey Nash B.V.
contactpersoon:
Maud van der Scheer
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Rotterdam
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
tarief in overleg
start project:
01-02-2023
referentie:
ITC-BBBH90374
duur opdracht:
5 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
25-01-2023 12:25:31
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures