LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Afdeling beheert een reeks applicaties gebouwd o.a Uniface. Deze applicaties ondersteunen de strategische businessprocessen van onze klanten. We zoeken mensen die kunnen helpen met het beheer van deze applicaties en het verder ontwikkelen ervan. Hiervoor heb je regelmatig contact met de gebruikersorganisatie en Infrastructuurteams. Jij bent aanspreekpunt over de technische werking van de toegewezen ICT-componenten vanuit de verschillende rollen, kent deze componenten zeer goed en kan ook over de grenzen ervan heen kijken. Jij helpt collegas die minder kennisdiepgang hebben inhoudelijk op weg. Jij hebt meerjarige ervaring in verschillende rollen, diepgaande kennis van de ICT-componenten / businessprocessen en vormt een natuurlijk aanspreekpunt voor functionele applicatiebeheerders, opdrachtgevers en collegas bij ander delen van onze organisatie.


Jij wordt belast met beheer en onderhoudswerkzaamheden van de Uniface omgeving van de NVWA;

Jij wordt verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten (code) en problems alsmede het inrichten van nieuwe informatiestromen;

Jij verricht aanpassingen aan de Uniface omgeving, al dan niet releasematig (incl. Systeemtest);

Onderhoudt contacten met Functioneel Applicatie Beheerders bij opdrachtgevers;

Onderhoudt documentatie (technisch en functioneel);

Stemt af met betrokken teams;

Onderhoudt kennis van techniek, applicatiesoftware, inhoud van databases en omgevingen.Eis voor deze rol is 5 jaar ervaring met UnifaceDICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Dennis van Rooijen
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
02-03-2020
referentie:
ITC-0012825
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
26-03-2020 13:47:01